Suomalais-Ugrilaisen samanismin ja luontoviisauden jatkokurssi.

Jatkokurssin tavoite on syventää johdannossa annettuja perusteita käytännöllisempään suuntaan sekä antaa valmiudet oman valo- ja haltijayhteyden ylläpitoon ja voimistamiseen henkilökohtaista työskentelyä varten.

Kurssipäivän kesto on noin 8 tuntia. Kurssin hintaan sisältyy yksi lämmin ateria ja kahvitus (Kahvi/tee ja purtavaa).

Kurssin sisällön täysi hyödyntäminen vaatii johdannossa annetut tiedot, joten sen aiempi suorittaminen on erittäin suositeltavaa.

Kurssin aiheet:

  • Luontoviisaus: Jum ja ihmisen kohtalonyhteys luonnon kanssa.
  • Oma terveys: Oman terveyden vaikutus työskentelyyn.
  • Valo: Oma yhteys kaikkeuden alkutilaan ja ylisen valoon.
  • Haltijayhteys: Unityöskentely. Paikkojen haltijat, luonnon energiat, omat haltijat ja yhteydenpito, esivanhemmat ja heidän voimansa (oma luonto ja sen nostatus).
  • Kurssi sisältää 1-3 samanistista harjoitusta.

Ota mukaan muistiinpanovälineet. Jokin silmäsuojus istunnon ajaksi voi helpottaa keskittymistä. Jokainen voi tuoda oman voimaesineen keskialttarille jos haluaa. Oma kannus ei ole pakollinen, mutta jos hän haluaa mukaan niin on tervetullut.

Kelien salliessa osa kurssista pidetään ulkona, joten varustaudu sen mukaan.

Ilmoittauduthan mukaan kurssille viimeistään torstaina ennen kurssiviikonloppua: kukkavuorentie@gmail.com ja/tai 041-517 0008. Ilmoita myös mahdollisista rajoitteista ruokailun suhteen. Kurssimaksu (100€) tulisi olla maksettu viimeistään kurssia edeltävänä torstaina Kukkavuoren tilille FI81 3636 3010 0615 47 (Kukkavuori), viestikenttään: jatkokurssi 2017.