Ohjattu kannustyöskentely

Korppi tulossa

Ohjattu kannustyöskentely on tilaisuus jonka aluksi tarjolla on kahvia/teetä ja purtavaa, samalla on luontevaa tutustua toisiin paikallaolijoihin ja erillistä tutustumiskierrosta harvemmin tarvitaan. Uusille tulijoille kerrotaan asioiden kulusta tarkemmin tarpeen mukaan. Varsinainen meditaatio tehdään joko yhtenä pidempänä tai kahtena lyhyempänä rummutuksena, joihin jokainen voi osallistua omalla rummulla, helistimellä, laulamalla tai ihan vain rentoutumalla ja olemalla läsnä. Tilaisuuden kesto on kokonaisuudessaan noin 3 tuntia.

Tilaisuuden kuvasto liittyy suomalaiseen luontosuhteeseen, mytologiaan ja vanhaan suomalais-ugrilaiseen arkaaiseen/samanistiseen maailmankuvaan, mutta osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta suomalaisesta samanismista tai perinteestä.
Rummutuksen jälkeen varaamme aikaa keskustelulle ja kokemusten jakamiselle.

Toivottavaa on, että jokainen osallistuja tulee ajoissa paikalle (viimeistään varttia vaille ilmoitetun ajan), sillä suljemme ovet eikä kesken rummutuksen voi enää saapua.

Voit ottaa mukaan oman kannuksen (rummun) tai helistimen, jos sellaisen omistat. Kannattaa ottaa myös huivi tai muu silmäsuojus jos koet sen hyväksi. Voit tuoda myös jonkin itsellesi tärkeän esineen (luonnonesine, koru tms.) yhteiselle keskusalttarille.

Yleensä on hyväksi varata muistiinpanovälineet ja laittaa rummutuksen jälkeen sen aikana esiin tulleet asiat ylös, ne unohtuvat varsinkin pienempien yksityiskohtien osalta yllättävän nopeasti.

Huom! Toivoisin, että ilmoitat tulostasi minulle mielellään viimeistään edellisenä iltana, että saadaan tarjottavat riittämään kaikille. Jos tiedät jonkun kiinnostuneen, tietoa saa jakaa eteenpäin, mutta pyydäthän häntä ensin lähettämään minulle esittelyviestin ja myös ilmoittamaan etukäteen tulostaan.

Tilaisuudesta peritään 10€ maksu jolla katetaan tarjottavat sekä muu tarvittava materiaali.

Kaikki Kukkavuoren tapahtumat ovat päihteettömiä ellei toisin mainita.


Milloin sinun ei kannata osallistua?
– Jos esim flunssan takia joudut niistämään vähän väliä tai muu fyysinen juttu estää rauhoittumisen.
– Olet alle 18 vuotias eivätkä holhoojasi anna lupaa osallistumiseen.
– Sinulla on lääkitystä vaativa skitsofrenia. Mahdollisesta riskistä kannattaa kertoa vetäjälle vaikka kahdenkesken.

Jos haluat keskustella tai kysellä aiheesta, ensisijaisesti toivon Kukkavuoren sähköpostin käyttöä, mutta voimme varata aikaa myös puhelinkeskustelulle, numeron annan pyynnöstä.

Lisätietoja Suomalais-Ugrilaisesta samanismista mm. Johannes Setälä keskuksen sivuilta.